2021 – gids 44 - Melissa Schriek

Geniet thuis van de mooiste VPRO Gids covers bij jou aan de muur. De coverontwerpers van de VPRO Gids trekken je mee in hun wereld en vertellen hun verhaal met slechts één beeld. Deze iconische covers springen er voor ons uit. Een goede cover is een beeld dat je iedere dag wel zou willen zien. Dat kan, je hoeft alleen nog maar te kiezen welke je wil. Op bestelling gemaakt in A2 formaat.

€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

2021 – gids 44 - Melissa Schriek

In haar werk onderzoekt fotograaf Melissa Schriek (1992) de relatie van individuen met hun omgeving en hun onderlinge verhoudingen. Dit doet ze bijvoorbeeld door mensen te fotograferen die in onmogelijke posities over een muurtje of over elkaar heen gedrapeerd zijn, altijd met de stad als decor. Voor de VPRO Gids ging Schriek op pad met vier exemplaren van de monobloc, zo’n plastic stoel uit één stuk die je overal ter wereld tegenkomt. De ongebruikelijke setting die ze creëerde voor deze coverfoto trok veel aandacht van voorbijgangers.

Al heeft de VPRO nooit een ontwerper in vaste dienst gehad, toch heeft menig gerenommeerd graficus zijn naam aan de omroepgids verbonden, van Albert Hahn tot Otto Treumann, van Piet Marée tot Jaap Drupsteen, van Ron van Roon tot Piet Schreuders.

De covers worden speciaal op A2 gedrukt met een minimale witrand van 10 mm, zodat hij makkelijk te voorzien is van een passe-partout of uitgesneden kan worden om als poster aan de muur te hangen. De levertijd van de covers is wat langer dan de normale levertijd van de VPRO Winkel omdat deze op bestelling gemaakt worden. Ze worden apart verzonden in stevige kokers zodat je thuis optimaal kunt genieten van de mooiste VPRO Gids covers bij jou aan de muur.

Gedrukt op houtvrij gesatineerd papier.

Formaat A2 (42cm bij 59,4 cm)