2021 – gids 17 - Ruby Cruden

Geniet thuis van de mooiste VPRO Gids covers bij jou aan de muur. De coverontwerpers van de VPRO Gids trekken je mee in hun wereld en vertellen hun verhaal met slechts één beeld. Deze iconische covers springen er voor ons uit. Een goede cover is een beeld dat je iedere dag wel zou willen zien. Dat kan, je hoeft alleen nog maar te kiezen welke je wil. Op bestelling gemaakt in A2 formaat.

€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

2021 – gids 17 - Ruby Cruden

Ruby Cruden (1995) studeerde aan het Amsterdam Fashion Institute. Voor haar gaat fotografie over het vertellen van verhalen over identiteit en schoonheid. Deze foto is onderdeel van haar serie Count to Ten. ‘De titel verwijst naar wat mijn moeder altijd zei wanneer ik op straat was lastiggevallen: vermijd confrontatie, tel tot tien en loop weg. Door de jaren heen is dit een soort mantra voor me geworden. Het maakt me tegelijkertijd woedend en ontzettend verdrietig. Met dit beeld wil ik visualiseren wat er in je hoofd omgaat in zo'n situatie: stemmen die elkaar tegenspreken, verwarring, chaos en angst.’

Al heeft de VPRO nooit een ontwerper in vaste dienst gehad, toch heeft menig gerenommeerd graficus zijn naam aan de omroepgids verbonden, van Albert Hahn tot Otto Treumann, van Piet Marée tot Jaap Drupsteen, van Ron van Roon tot Piet Schreuders.

De covers worden speciaal op A2 gedrukt met een minimale witrand van 10 mm, zodat hij makkelijk te voorzien is van een passe-partout of uitgesneden kan worden om als poster aan de muur te hangen. De levertijd van de covers is wat langer dan de normale levertijd van de VPRO Winkel omdat deze op bestelling gemaakt worden. Ze worden apart verzonden in stevige kokers zodat je thuis optimaal kunt genieten van de mooiste VPRO Gids covers bij jou aan de muur.

Gedrukt op houtvrij gesatineerd papier.

Formaat A2 (42 cm bij 59,4 cm)