• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
  • Leden betalen geen verzendkosten
  • Makkelijk en veilig betalen

Waar ook ter wereld

Het boek (met cd!) Waar ook ter wereld geeft lezer (en luisteraar) een caleidoscopisch beeld van de avondgesprekken tussen Arnon Grunberg en Wim Noordhoek in het VPRO-radioprogramma De Avonden

Beschikbaarheid: Binnenkort

€ 9,95

Beschrijving

Al meer dan tien jaar neemt VPRO’s Wim Noordhoek in het radioprogramma De Avonden elke week contact op met Arnon Grunberg. Waar ter wereld die zich ook bevindt. Aanvankelijk op de woensdag-, de laatste zes jaar op de maandagavond. Voor en na een door de schrijver voorgelezen kroniek gaan Wim en Arnon in op de ‘actualiteit’. Het kan een stukje op de blog van Arnon zijn, iets uit de krant of een gebeurtenis in de directe omgeving van de schrijver. Dat levert vaak filosofische gesprekken op, die even gemakkelijk kunnen gaan over nihilisme, de stiefzusters van Assepoester of het tekortschieten van de liefde. Dit alles begeleid door de aanstekelijke lach van Grunberg en het sonore geluid van Noordhoek.


Geïnspireerd en soms geprikkeld door de vragen van Wim Noordhoek neemt Arnon Grunberg ook in deze conversaties geen blad voor de mond. Evenmin deinst hij ervoor terug zichzelf een spiegel voor te houden. Met warmte roept hij herinneringen aan zijn vader op en vertelt hij over wederwaardigheden met zijn moeder.

Recensie(s)