VPRO neemt je mee verzamelbox

Zoek de grenzen op met deze prachtige dvd verzameling van 10 bekroonde journalistieke reisseries van de VPRO verzameld in een unieke box om op te bergen.

Met titels als Onze man in Teheran, Het Groot Brittanie van, Langs de oevers van de Yangtze, Chinese dromen en vele andere neemt de VPRO je vanuit je stoel mee de wereld in. 

Met o.a. Ruben Terlou, Bram Vermeulen en Thomas Erdbrink.

Zolang de voorraad strekt in een unieke box om op te bergen.

€ 69,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Ga met de VPRO op reis ver weg en dichtbij en laat je verrassen.

Ontdek bijvoorbeeld de andere kant van Afrika; laat je meenemen door het uitgestrekte Rusland; ga mee op avontuur in het Midden Oosten; dwaal langs de rievier de Yangtze; verken met een gids Groot Brittannië zoals je nog niet gezien hebt. Laat je meenemen van eindeloos platteland tot volgebouwde grote steden; van enorme armoede in sloppenwijken tot gigantische rijkdom in metropolen; van moerasgebied tot de woestijn.

Zoek de grenzen op met deze unieke dvd verzameling van 10 bekroonde journalistieke reisseries van de VPRO. Met o.a. Ruben Terlou, Bram Vermeulen, Thomas Erdbrink,

De Trek; Het groot Brittanie van; Langs de bergen van Sotsji; Dwars door Afrika; Grenzen van Turkije; Onze man in Teheran 1 en 2; Langs de oevers van de Yangtze; Door het hart van China; Chinese dromen

10 dvd's in een unieke verzamelbox

Andere interessante producten