• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
  • Leden betalen geen verzendkosten
  • Makkelijk en veilig betalen

Sunny Side of Spirit

Draagt spiritualiteit bij aan de geestelijke gezondheid? Vier op de tien Nederlanders lijden aan klachten als depressiviteit, slapeloosheid, ADHD en stress. Hoe is dat in andere culturen? Sunny Bergman onderzoekt in Sunny side of spirit hoe er in Ghana, Taiwan en Brazilië op geheel andere, veelal spirituele, wijze met deze voor ons bekende psychische klachten wordt omgegaan. Wat levert die andere aanpak op?

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Beschrijving

In Nederland roept het woord ‘spiritualiteit’ vooral zweverige associaties op. Rituelen zoals die in andere culturen gangbaar zijn, spelen nauwelijks een rol in ons leven. Ghana, Taiwan en Brazilië zijn vaak net zo modern als westerse landen, ook al worden traditionele rituelen er gekoesterd als krachtig medicijn. Voor houvast, verbondenheid en zingeving. Werkt die aanpak? Sunny Bergman, die eerder zelf een burn-out kreeg, verwondert zich erover dat er bijna geen land ter wereld is dat zo veel geld uitgeeft aan geestelijke gezondheidszorg als Nederland. Vanwaar al deze mentale problemen? Zijn het welvaartziektes?


Extra: ondertiteling in zowel Nederlands als Engels.


Deze dvd wordt uitgebracht onder het nieuwe gezamenlijke dvd-label Verder Kijken van BNN, NTR, VARA, NOS en VPRO. Verder Kijken brengt kwaliteitsprogramma’s die tot de topcollectie van de Publiek Omroep behoren.

Andere interessante producten