• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
 • Leden betalen geen verzendkosten
 • Makkelijk en veilig betalen

VPRO neemt je mee

Ga met de VPRO op reis en laat je verrassen. Ontdek bijvoorbeeld de andere kant van zuidelijk Afrika; of reis met eigenzinnige gidsen door het kleine maar verdeelde Belgie; laat je meenemen door het Europa van de vorige eeuw; ga mee op een wetenschappelijk avontuur naar de andere kant van de wereld; reis door een langzaam verdwijnende wereld; of langs illustere grensbewoners en cruciale momenten in de vaderlandse geschiedenis; ga mee op zoek naar de snelle veranderingen in een land met herwonnen zelfvertrouwen; laat je meenemen van eindeloos platteland tot volgebouwde grote steden; van enorme armoede in sloppenwijken tot gigantische rijkdom in metropolen; van moerasgebied tot de woestijn; zoek de grenzen op.

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. De trek

  De trek

  € 12,95

  In de nieuwe VPRO serie De trek reist Bram Vermeulen over het Afrikaanse continent om te spreken met de hoofdrolspelers die in ons debat over migratie zelden aan het woord komen. Mensensmokkelaars, drenkelingen, gedeporteerden en Afrikaanse buitenlanderhaters.

  Let op: speciale aanbieding 3=2


  Meer info...

 2. Op zoek naar Frankrijk

  Op zoek naar Frankrijk

  € 12,95

  ‘Leven als God in Frankrijk’ mag dan opgaan voor vakantiegangers, voor de Fransen zelf slaat die uitdrukking de plank volledig mis. Voor hen is het leven allerminst onbezorgd. Ze kampen met werkloosheid, aanslagen en een grote politieke verdeeldheid. Wat is er loos? De Nederlandse Parijzenaar Wilfred de Bruijn ontrafelt met scherpe blik én humor de ziel van Frankrijk en ontdekt achter de clichés een intrigerend land vol tegenstellingen.

  Op zoek naar Frankrijk - de complete serie op dvd met bonusmateriaal.

  Meer info...

 3. Langs de oevers van de Yangtze

  Langs de oevers van de Yangtze

  € 14,95

  China is een van de grootste wereldmachten, maar heeft voor ons nog nauwelijks een gezicht. Laat staan dat we een idee hebben hoe de gewone Chinees leeft en werkt of wat hij ambieert of vreest. In de VPRO-serie Langs de oevers van de Yangtze reist fotograaf Ruben Terlou stroomopwaarts langs China’s langste rivier, de Yangtze. Genomineerd voor de Zilveren Nipkow 2016.

  Inclusief set unieke kaarten met foto's van Ruben Terlou. 


  Meer info...

 4. Sunny Side of Spirit

  Sunny Side of Spirit

  € 9,95

  Draagt spiritualiteit bij aan de geestelijke gezondheid? Vier op de tien Nederlanders lijden aan klachten als depressiviteit, slapeloosheid, ADHD en stress. Hoe is dat in andere culturen? Sunny Bergman onderzoekt in Sunny side of spirit hoe er in Ghana, Taiwan en Brazilië op geheel andere, veelal spirituele, wijze met deze voor ons bekende psychische klachten wordt omgegaan. Wat levert die andere aanpak op?

  Meer info...

 5. Grensland

  Grensland

  € 19,95

  Grensland; een serie over propaganda en identiteit. Een zoektocht langs oude en nieuwe grenzen met Ruslandkenner Jelle Brandt Corstius.

  Meer info...

 6. Amor met een Snor

  Amor met een Snor

  € 12,95

  Stef Biemans zocht voor Amor met een Snor naar romantische verhalen in Latijns-Amerika en de liedjes die daarbij horen. Hoe word je net zo passievol, emotioneel spontaan en onbetrouwbaar als al die mannen in Latijns-Amerika?

  Let op: speciale aanbieding 3=2

  Meer info...

 7. Het Groot-Brittannië van...

  Het Groot-Brittannië van...

  € 12,95

  Het Groot-Brittannië van... Vijf eigenzinnige Britten gidsen de VPRO door het verdeelde land, onder wie oud-burgemeester van Londen Ken Livingstone.

  Meer info...

 8. Onze man in Teheran

  Onze man in Teheran

  € 14,95

  In de vierdelige reisserie Onze man in Teheran laat Thomas Erdbrink, correspondent voor NRC Handelsblad en The New York Times, zien hoe je overleeft in een land waar niets mag en alles kan. De serie biedt een unieke en intieme kijk in het alledaagse leven in Iran.

  Winnaar van de Zilveren Nipkow 2015, de prijs van tv-critici voor het beste Nederlandse televisieprogramma en winnaar van twee Tegels, de prijs voor het beste van de Nederlandse journalistiek. 

  Meer info...

 9. Van Dis in Indonesie

  Van Dis in Indonesie

  € 19,95

  Adriaan van Dis maakte na lang aarzelen een televisieserie over het land dat zo’n grote rol speelt in zijn leven: Van Dis in Indonesie. In acht afleveringen gaat hij op deze dubbel-dvd op zoek naar zijn eigen verleden, en de sporen die Nederland in Indonesië heeft achtergelaten.

  Meer info...

 10. Langs de grenzen van Turkije

  Langs de grenzen van Turkije

  € 12,95

  Bekroond met de Dick Scherpenzeel Prijs 2012; Bram Vermeulen winnaar Lira Correspondentenprijs 2013, voor beste freelance buitenlandcorrespondent

  In Langs de grenzen van Turkije reist Bram Vermeulen in vier afleveringen langs de grenzen van Turkije. Hij gaat de schemerzones in aan de randen met Griekenland, Cyprus, Syrië en Irak, op zoek naar de werkelijke scheidslijnen met de buren. Dat is een belangrijke zoektocht omdat de grens van de Turken net zoveel over hen zegt, als over ons.

  Meer info...

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2