Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

Roos & haar mannen - Misdaad Gezocht

Misdaad Gezocht is de 13-delige VPRO jeugd serie met extreem veel chaos, spanning en overdreven veel sensatie waarin Villa Achterwerk-presentatrice Roos samen met haar mannen Van Rossum & Van Oorschot, in nauwe samenwerking met de politie aan allerlei duistere en criminele zaken werkt.


Een 3-dvd box gevuld met heel veel Roos & haar mannen, videoclips en roze koeken.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,50

Details

Zo krijgen ze onder andere te maken met een spookhuis, een gestolen diamant, lekgeprikte voetbal ballen, onschuldige knuffels die uit kinderkamers worden gestolen en maken ze jacht op een gevaarlijke clown. Van Rossum heeft verrassende oplossingen, Van Oorschot nieuwe uitvindingen en Roos vormt de directie en doet de presentatie van het geheel. Misdaad gezocht is een prettig gestoorde misdaadserie vol absurde humor!

Inclusief de Roos & haar mannen videoclips: Echt niet, eerlijk niet, Iedereen is Vrienden, Sexin Ladin en Villa Achterwerk 20 jaar.

Met als bonus een selectie van ruim 2 uur (!) beeldmateriaal uit het roemruchte verleden van Roos & haar mannen met o.a.: Vieze gedichten van Gert-Jan van Rossum, Liedjes van Pluis, Sportieve spelletjes van Wim van Oorschot en Paardentips van Roos!

Ruim 510 minuten op 3 dvd's