• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
  • Leden betalen geen verzendkosten
  • Makkelijk en veilig betalen

Peter Vos - Getekende brieven

Peter Vos – Getekende brieven bevat een keuze uit de mooiste met tekeningen geïllustreerde brieven van tekenaar Peter Vos (1935-2010). Een prachtige verzameling en een unieke uitgave.


Het boek is in herdruk en zal half juni verschijnen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,50

Beschrijving

De brieven, geschreven tussen 1952 en 2005, werden gestuurd aan vrienden als Louis Andriessen, Rinus Ferdinandusse, Bart van Gool, Eddy de Jongh, Willem den Ouden, Karel van het Reve, Gerard van Rooij en Renate Rubinstein. Maar ook opdrachtgevers als Hollands Weekblad/Maandblad (K.L. Poll), uitgevers, onder meer Contact, Van Oorschot en Jaco Groot, en in het bijzonder zijn zoon Sander Vos, en zijn geliefden, Jes van Vonderen, Ferry Alink, Fritzi Harmsen van Beek, Anneke Bakkum, Ninon le Grand en Saïda Lokhorst, konden zich jarenlang verheugen op geschreven correspondentie.


Peter Vos – Getekende brieven is samengesteld door kunsthistorici Jan Piet Filedt Kok en Eddy de Jongh, met medewerking van Saïda Vos. De brieven, allen geannoteerd en met een korte inleiding, geven een unieke inkijk in het leven en werk van de befaamde Nederlandse tekenaar Peter Vos.


Het boek is in herdruk en zal half juni verschijnen

Andere interessante producten