• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
  • Leden betalen geen verzendkosten
  • Makkelijk en veilig betalen

Op weg naar Stadskanaal: Zea

Onder de noemer Op Weg Naar Stadskanaal volgde VPRO's online magazine 3voor12 een jaar lang de verrichtingen van Junkie XL, Zea en Dreadlock Pussy. Op deze dvd staan de belevenissen van Zea centraal.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Beschrijving

Op Weg Naar Stadskanaal, het unieke multimedia-project over passie en creativiteit, ambities en idealen, geld en zaken, maakte in binnen- en buitenland indruk (onder meer uitmondend in een nominatie voor de prestigieuze Prix Italia). De ervaringen en belevenissen van de bands vormen de rode draad in het verhaal dat zowel een tijdsbeeld van jeugdcultuur geeft als inzicht verschaft in de muziekindustrie, die in al haar facetten in kaart gebracht wordt.

De belevenissen van Dreadlock Pussy en Zea zijn ook op dvd verkrijgbaar (de dvd over Junkie XL was alleen in gelimiteerde oplage beschikbaar voor abonnees van de 3voor12 nieuwsbrief. Abonneren kan via 3voor12.vpro.nl).

De dvd over het Amsterdamse schots en scheef-gezelschap Zea - bekend van releases op het Transformed Dreams label, Moordlijst-noteringen, optredens op Noorderslag en Lowlands - is een 'rockumentary' over een band die schippert tussen muziek en maatschappij, ambitie en hobby, vriendschap en zakelijkheid. Een portret van het muzikale gevecht van een band anno nu.

Andere interessante producten