Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

Mr. Robot

'Onze democratie is gehackt', 'Banken bezitten uw geld', 'Uw privacy is verwijderd'.


Mr. Robot, de spannende, relevante en geloofwaardige Amerikaanse dramaserie draait om de contactgestoorde en morfine verslaafde jonge programmeur Elliot Alderson (Rami Malek) die zich aansluit bij een hackerscollectief fsociety, geleid door de mysterieuze Mr. Robot (Christian Slater). Seizoen 1 op 3-dvd.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 15,00

Special Price € 7,50

Details

In Mr. Robot is Elliot Alderson (Rami Malek) de (anti-)held in kwestie: een morfineverslaafd computergenie dat extreem introvert en vooral heel boos is. Overdag werkt hij bij een internetbeveiligingsbedrijf, 's nachts spoort hij met zijn computer kwaadwillenden op. Contact is alleen via het computerscherm draaglijk en hacken is de uitlaatklep waarmee Elliot zich nog een beetje verbonden kan voelen met mensen. Als hij vervolgens wordt gerekruteerd door het activistische c.q. anarchistische hackerscollectief fsociety, ontvouwt zich een aanzienlijk ambitieuzer plan: multinational en leningverstrekker E Corp uitschakelen en hun klantgegevens verwijderen. Iedereen zou dan in een klap schuldenvrij zijn. Mr. Robot is een actuele thriller in een wereld na WikiLeaks, Occupy en Snowden, en is ook voor digibeten razend spannend.

Mr. Robot ontving de Golden Globe voor de beste televisieserie categorie drama en Christian Slater kreeg voor zijn rol als Mr. Robot de Golden Globe voor de beste mannelijke bijrol in een televisieserie.

Het eerste seizoen op 3 dvd’s verzameld. Nederlands ondertiteld