• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
  • Leden betalen geen verzendkosten
  • Makkelijk en veilig betalen

Missie Aarde - seizoen 2

De allereerste sciencefiction comedy van Nederland is terug met een tweede seizoen! De zeven astronauten vinden een ‘misschien leefbare’ planetoïde, maar komen ook een ongeïdentificeerd object tegen, met aan boord asielzoeker/astronaute Svetlana. Wat komt ze doen? Het is Star Trek meets The Office, met een ruimteschip als arena. Alle afleveringen van het tweede seizoen op dvd.


Inclusief gratis Cardboard VR-bril en gratis app!Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95

Beschrijving

We tellen het jaar 2063. Op bijna 2 parsec afstand van planeet aarde stuit het ruimtevaartschip de Tasman op een planetoïde met vergelijkbare eigenschappen als onze huidige planeet. “Het is 30 tot 65 procent zeker dat de planeet leefbaar is”, aldus boordpsycholoog Axel, “maar ik kan er eigenlijk niets over zeggen”. Tevens komen ze in de ruimte een ongeïdentificeerd object tegen, met aan boord een levend organisme. Het blijkt om asielzoeker/astronaute Svetlana te gaan. Wat komt ze doen, en wat voor invloed heeft haar aanwezigheid op de missie? En vooral: wat vindt Brechtje er van dat ze niet meer de enige vrouw aan boord van de Tasman is? En wat doet Kurt eigenlijk, nu hij werkloos is?Terwijl de achterblijvers op aarde met smart wachten op nieuws over een nieuwe planeet lijken de zeven min of meer ervaren astronauten zich meer bezig te houden met de minder belangrijke aspecten van de ruimtereis. Is Nederland gedoemd te overstromen door de alsmaar stijgende zeespiegel? Of vinden de astronauten dan toch een leefbare planeet?


Starring: Kim van Kooten, Alex Klaasen, Wart Kamps, Leo Alkemade, Raymond Thiry, Fabian Jansen, Lykele Muus en Ellen Parren als Svetlana


Regie: Tim Kamps


dvd inclusief gratis Cardboard VR-bril


Bekijk met de gratis VR-bril de speciale VR-film van Missie Aarde, waarin de kijker met de bemanning van de Tasman meegaat op ruimtereis als een "projectje van het ministerie".


 

Andere interessante producten