Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Koken met van Boven Koken met van Boven

Koken met van Boven

Pocheren, fileren, grillen en villen: met Yvette van Boven lijkt het opeens zelfs voor de grootste keukenkneus opeens haalbaar. Koken met Van Boven is het nieuwe kookprogramma van de VPRO. Yvette van Boven schreef vier kookboeken, waaronder de bestseller Home made, die al jaren tot de best verkochte kookboeken van Nederland behoort.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 14,95

Special Price € 8,97

Details

In Koken met Van Boven trekt Yvette er iedere aflevering op uit om haar ingrediënten op te halen bij de boer, imker of tuinder en komt ze terug in haar keuken met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Daarnaast plukt ze van alles wat de natuur bij haar in de buurt op dat moment biedt. Want zowel binnen als buiten de stad is van alles te vinden dat eetbaar is, gratis en voor niets.

Tijdens het koken geeft Yvette handige tips & tricks voor in de keuken. Ze is grenzeloos als het erop aankomt een rookoven in twee minuten in elkaar te zetten of zelf ginger ale te maken met honing, of een likeur van melk. Maar zij deinst er ook niet voor terug om bokvlees of het plaagdier gans op het menu te zetten. Overtollig vlees dat in Nederland nauwelijks gegeten wordt. Eeuwig zonde volgens Yvette, want het is biologisch, heel gezond en bovenal hartstikke lekker. Aan het einde van elke aflevering ontvangt zij de leverancier met wie ze haar verrassende en smakelijke gerechten proeft. Koken met Van Boven is duurzaam, eenvoudig, betaalbaar en met een beetje lef!

Duurzaam koken kan natuurlijk ook met ingrediënten uit je eigen buurtsuper. Zo maakt Yvette van afgeprijsde bosbessen en aardbeien een heerlijke, spectaculaire oude bessentaart. Yvette kookt altijd met groenten van het seizoen en laat zien hoe eenvoudig het is om de overschotten van het seizoen in te maken.

10 afleveringen met receptenboekje verzameld op dvd.

Andere interessante producten