Koken met van Boven seizoen 2

De nieuwe dvd van Koken met van  Boven. Yvette duikt in het tweede seizoen in de geschiedenis van ons voedsel, toen de witlof nog smaak had en de kool gefermenteerd werd om scheurbuik te voorkomen. Als extra staan op deze dvd alle afleveringen van de speciale kerstserie 2015 van Koken met Van Boven inclusief receptenboekje.

€ 17,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Koken met Van Boven is het kookprogramma van de VPRO, gepresenteerd door Yvette van Boven. Yvette haalt in iedere aflevering haar ingrediënten op bij de boer, imker of tuinder en komt met ambachtelijke en biologische lekkernijen terug in haar keuken. Van die ingrediënten maakt zij een voor-, hoofd- en nagerecht. Tijdens het koken geeft Yvette handige tips & tricks voor in de keuken. Aan het eind van elke aflevering ontvangt zij de leverancier van een van de ingrediënten waarmee ze gekookt heeft, met wie ze haar altijd verrassende en smakelijke gerechten proeft.

Naast deze bezoekjes duikt Yvette in het tweede seizoen in de geschiedenis van ons voedsel, toen de witlof nog smaak had en de kool gefermenteerd werd om scheurbuik te voorkomen. In deze serie serveert ze onder meer aardperen, koningsoesterzwammen, incourante delen en verrassingseieren voor een feestelijk paasontbijt.

Als extra staan op deze dvd alle afleveringen van de speciale kerstserie 2015 van Koken met Van Boven! De kerstrecepten voor een perfect en stressvrij kerstdiner staan ook in het meegeleverde handige receptenboekje! Overigens zijn de gerechten ook buiten de kerstdagen heerlijk te maken.

PLUS: receptenboekje

‘Een verademing naast de powerchefs bij de commerciëlen’ - De Volkskrant
‘Een buitengewoon programma’ – Het Parool
‘Het water loopt je in de mond bij een kookprogramma; ik was het bijna vergeten, maar zo hoort het’ – De Telegraaf
‘Een kookprogramma dat in vorm en inhoud vernieuwend is’ - NRC

Deze dvd wordt uitgebracht onder het gezamenlijke dvd-label Verder Kijken van BNN, KRO-NCRV, NOS, NTR, VARA en VPRO, in samenwerking met MoCD. Verder Kijken brengt kwaliteitsprogramma’s die tot de topcollectie van de Publieke Omroep behoren.