Jiskefet Encyclopedie

Vuistdik, ultracompleet, boordevol Jiskefacts en Jisk-effects! De ongeautoriseerde Jiskefet Encyclopedie is het vuistdikke naslagwerk waarin niet alleen de bekende typetjes en vaak herhaalde sketches staan, maar ook vele toevallige passanten in het Jiskefet-universum en de tientallen uitzendingen die nooit een DVD haalden.

€ 37,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Debiteuren Crediteuren, de Lullo’s, Oboema en nog honderden andere sketches, typetjes en absurde humor. Dat was Jiskefet, het VPRO-programma dat van 1990 tot 2005 televisiegeschiedenis schreef.

De ongeautoriseerde Jiskefet Encyclopedie is het vuistdikke naslagwerk waarin niet alleen de bekende typetjes en vaak herhaalde sketches staan, maar ook vele toevallige passanten in het Jiskefet-universum en de tientallen uitzendingen die nooit een DVD haalden.

Alfabetisch gerangschikt passeren personages, voorwerpen en Jiskefet-uitdrukkingen de revue. Van Afkarnen tot Zaagmans. Van A tot Z gelezen is dit het hilarische en soms ontroerende verhaal over drie mannen die gewoon het programma wilden maken dat ze zelf leuk vonden.

Dit boek is niet van de makers van Jiskefet zelf afkomstig en is geschreven door Richard Groothuizen en Rutger Vahl.

Andere interessante producten