• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
  • Leden betalen geen verzendkosten
  • Makkelijk en veilig betalen

Freeks Wilde Wereld deel 3 + 4

Freek Vonk is altijd superenthousiast, weet écht veel over dieren, én reist de hele wereld over op zoek naar bijzondere exemplaren. Natuurlijk win je dan de titel Beste Avonturier van NederlandVan de toppen van het Andes gebergte tot in het ijskoude water van de oceaan voor de kust van Afrika ontmoet bioloog Freek Vonk weer de mooiste en spannendste dieren.  Winnaar beste kinderprogramma van 2015. 


Beide delen van het tweede seizoen Freeks Wilde Wereld (inclusief het nieuwe deel 4) zijn verkrijgbaar voor een mooie combiprijs!


 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95 € 12,71

Beschrijving

Freeks Wilde Wereld deel 3


Freek maakt een duik met zandtijgerhaaien en staat oog in oog met de gevaarlijke Zwarte Mamba. Ook laat hij bijzondere dieren zien die nergens anders voorkomen dan op een van de meest afgelegen eilanden ter wereld: de Galapagos. Freek vaart zelfs mee op een piratenboot!


afleveringen: Dieren met een printje - Reptielofiel - Naar de haaien! - De Zwarte Mamba - Alleen op de Galapagos - Op het piratenschip - In de ban van de condor - Dieren met een hoorn - Wilde Honden - Piratenvogels


Freeks Widle Wereld deel 4


In deel 4 is Freek in zowel Namibië als Zimbabwe, waar hij de savanne te voet verkent. Het barst er van de wilde dieren die soms geen verschil zien tussen een mens en een prooidier. Namibië bestaat voor een groot deel uit woestijn en de kust van Namibië wordt ook wel Skelettenkust genoemd, Freek legt uit waar de kust zijn bijnaam aan te danken heeft. Op het eerste gezicht lijkt het alsof er bijna geen dieren wonen, maar als Freek goed zoekt vindt hij allemaal kleine bewoners die zich helemaal hebben aangepast aan het extreme leven in de woestijn.


afleveringen: Safari te voet - Afrikaanse katten - Dieren die niet vluchten - Leven in de woestijn - Flamingo’s en pelsrobben - Olifantenparadijs - Skeletten kust - Gevaar op de savanne! - Sossusvlei - Cheetah

Andere interessante producten