• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
  • Leden betalen geen verzendkosten
  • Makkelijk en veilig betalen

Freeks Wilde Wereld deel 1 + 2

 Freek Vonk is altijd superenthousiast, weet écht veel over dieren, én reist de hele wereld over op zoek naar bijzondere exemplaren. Natuurlijk win je dan de titel Beste Avonturier van Nederland. In de nieuwe serie Freeks wilde wereld gaat hij naar Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika. Om weer over mooie, grote, kleine, bijzondere en alledaagse dieren te vertellen. 


Beide delen van Freeks Wilde Wereld zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een mooie combiprijs!


 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,90 € 14,93

Beschrijving

In Indonesië en Suriname komt Freek Vonk oog in oog te staan met de meest prachtige en soms zelfs gevaarlijke dieren. De één nog mooier dan de ander. Hij ziet onder meer de Komodovaraan, de anaconda, de lederschildpad, de sidderaal, de jungle schorpioen, de mantarog en talloze kleurrijke vogels. Ook geeft Freek tips hoe je kunt overleven in de ruige en afgelegen plekken waar hij is.


In deel 2 is Freek in Indonesië en Zuid-Afrtika waar hij oog in oog komt te staan met de meest prachtige en soms zelfs gevaarlijke dieren. De één nog mooier dan de ander. Hij ziet onder meer de vliegende hagedis, de neusaap, de Sumatraanse tijger, de cobra en de olifant, de buffel en het wrattenzwijn. Ook geeft Freek tips hoe je kunt overleven in de ruige en afgelegen plekken waar hij is.

Andere interessante producten