Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

Freek's avonturen pakket

Vier avontuurlijke dvd's van de leukste bioloog van Nederland.


Inclusief Freeks Dierendoeboek: 52 pagina's met dieren weetjes en heel veel Freek Vonk.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 11,97

Details

Freek op safari: In deze avontuurlijke serie slaat Freek Vonk zijn kamp op midden in Kafue National Park, Zambia. Zijn buren: leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen en slangen. Om de omgeving waarin hij zich begeeft beter te leren kennen en zijn overlevingstechnieken op de proef te stellen, maakt Freek met zijn team verschillende tochten door de bush en het moerasgebied. Natuurlijk gaat Freek op jacht naar de giftige bewoners van zuidelijk Afrika: de duizendpoot, de spugende cobra en de pofadder. En ’s nachts gaat hij de rivier op om één van de gevaarlijkste roofdieren te vangen, de nijlkrokodil.

Freek in het wild: Een luiaard redden, zwemmen met haaien en piranha’s, overleven in de jungle en babyolifantjes en pinguïns verzorgen. De leukste bioloog van Nederland doet het allemaal in de serie Freek in het wild. Natuurlijk zijn er ook in deze serie weer vragen die schreeuwen om een antwoord: hoe steek je een snel stromende rivier over? Wat moet je doen als er ineens een enorme olifant voor je staat? Kan je een haaienbeet overleven en hoe smaken levende larven? Al deze vragen worden beantwoord tijdens Freek’s nieuwe avonturen.

en daarnaast:

Freek in het wild seizoen 3 deel 1 + 2 - Ga mee met Freek Vonk in Zuid-Afrika op zoek naar neushoorn Tandi. Freek helpt de dierenarts om een leeuwin te verdoven en onderwater gaat hij op zoek naar een mysterieuze oerhaai! In Canada, aan de kust van British Columbia geeft Freek je survivaltips: hoe maak je vuur en kampeer je "beer-veilig". Ook verteld Freek over de grizzlybeer, één van de grootste landroofdieren van de wereld! In het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda gaat Freek op pad met wilde chimpansees en komt hij een kannibaal tegen.


inclusief: Freeks dierendoeboek:

In Freeks dierendoeboek maak je kennis met enorm veel dieren. Het doeboek staat bomvol leuke informatie, en weetjes die soms vreemd, maar toch altijd waar zijn! Leeuwen, olifanten, pinguins, dieren uit eigen land en uiteraard de favorieten van Freek: slangen. Bovendien staat dit doeboek vol zoek-de-verschillen, woordzoekers, droedels, en puzzels waar je uren mee zoet bent. En mocht je zelf erop uit willen om dieren te spotten, dan heeft Freek nog wel een paar tips voor je.