Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Freek Vonk Verzamelbox Freek Vonk Verzamelbox

Freek Vonk Verzamelbox

De avontuurlijke Freek verzamelbox is er!


Freek Vonk is bioloog aan de Universiteit van Leiden en reist de hele wereld af om giftige dieren te vangen en hun gif af te nemen voor zijn onderzoek naar nieuwe medicijnen.


In deze eerste verzamelbox kun je genieten van in totaal 30 afleveringen uit het eerste seizoen Freek op Safari en het tweede seizoen, Freek in het Wild (die zich afspelen in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud).

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 9,95

Special Price € 4,98

Details

Freek op safari: In deze avontuurlijke serie slaat Freek Vonk zijn kamp op midden in Kafue National Park, Zambia. Zijn buren: leeuwen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen en slangen. Om de omgeving waarin hij zich begeeft beter te leren kennen en zijn overlevingstechnieken op de proef te stellen, maakt Freek met zijn team verschillende tochten door de bush en het moerasgebied. Natuurlijk gaat Freek op jacht naar de giftige bewoners van zuidelijk Afrika: de duizendpoot, de spugende cobra en de pofadder. En ’s nachts gaat hij de rivier op om één van de gevaarlijkste roofdieren te vangen, de nijlkrokodil.

 

Freek in het wild: Een luiaard redden, zwemmen met haaien en piranha’s, overleven in de jungle en babyolifantjes en pinguïns verzorgen. De leukste bioloog van Nederland doet het allemaal in de serie Freek in het wild. Natuurlijk zijn er ook in deze serie weer vragen die schreeuwen om een antwoord: hoe steek je een snel stromende rivier over? Wat moet je doen als er ineens een enorme olifant voor je staat? Kan je een haaienbeet overleven en hoe smaken levende larven? Al deze vragen worden beantwoord tijdens Freek’s nieuwe avonturen.