Freek in het wild

Freek In het wild is een natuur- en avonturenserie die zich afspeelt in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud. Alle 17 afleveringen van deze Villa Achterwerk-serie, gepresenteerd door Freek Vonk, zijn verzameld op een avontuurlijke dvd.

€ 9,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Een luiaard redden, zwemmen met haaien en piranha’s, overleven in de jungle en babyolifantjes en pinguïns verzorgen. De leukste bioloog van Nederland doet het allemaal in zijn nieuwe serie Freek in het wild. Natuurlijk zijn er ook in deze serie weer vragen die schreeuwen om een antwoord: hoe steek je een snel stromende rivier over? Wat moet je doen als er ineens een enorme olifant voor je staat? Kan je een haaienbeet overleven en hoe smaken levende larven? Al deze vragen worden beantwoord tijdens Freek’s nieuwe avonturen.

Afleveringen:

1: Witte haai 2: Het park van de koning 3: Giraffen 4: Isilo 5: Suriname / Giftige spin 6: Kaaiman 7: Kamp maken / Luiaard 8: Vlot bouwen 9: Piranha 10: Vogelspin 11: Anjumara 12: Sloopolifanten 13: Krokodil vangen 14: Pinguins 15: Olifantenweeshuis 16: Sunni 17: Zwartpunthaaien