Dwars door Afrika

Bram Vermeulen keert na vijf jaar Turkije, waar hij de series In Turkije en Langs de Grenzen van Turkije maakte, terug naar Afrika. In acht afleveringen trekt hij per trein, bromfiets en Rolls Royce door Zuid-Afrika, Zimbabwe, Zambia en Angola.

De complete serie op dvd met een extra - niet op televisie vertoonde - aflevering.

€ 12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Bram Vermeulen (In Turkije, Langs de Grenzen van Turkije) keert na vijf jaar Turkije terug naar zijn post in Afrika. Bekend terrein, want tussen 2001 en 2009 bereisde hij als correspondent dit continent al intensief. Inmiddels zijn de landen die hij toen bezocht drastisch veranderd. Afrika is ‘booming’, zeggen ze. Veel landen boeken nu groeicijfers waarbij Europa zijn vingers af zou likken. Maar wat betekent dat? En wat zijn de gevolgen voor de mensen die Vermeulen destijds ontmoette en achterliet?

In acht afleveringen trekt Bram Vermeulen door Zuid-Afrika, Zimbabwe, Zambia en Angola en onderzoekt de veranderingen. Hij reist per trein, bromfiets en Rolls Royce, ontmoet mijnwerkers, boeren en steenrijke oliebaronnen en herontdekt de zuidpunt van het continent.

Met Engelse ondertiteling.

de complete serie op dubbel-dvd met als extra de niet op televisie vertoonde aflevering "het gat van Mongu". 


 

Andere interessante producten