• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
 • Leden betalen geen verzendkosten
 • Makkelijk en veilig betalen

dvd

Artikelen 1 tot 10 van 117 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. de Matthäus-Passion box

  de Matthäus-Passion box

  € 29,95

  Dvd/cd-box van de Matthäus-Passion o.l.v. dirigent Reinbert de Leeuw, vastgelegd door regisseur Cherry Duyns in de documentaire: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw met de gehele concertverfilming zowel op dvd als cd in een prachtige box verzameld inclusief begeleidend boekwerk..

  Meer info...

 2. Freeks Wilde Wereld Verzameling

  Freeks Wilde Wereld Verzameling

  € 25,00

  Zoveel Freek heb je nog nooit gezien! 9 dvd’s met daarop de mooiste en spannendste avonturen van Freek Vonk. Een bonte parade van unieke en tot de verbeelding sprekende ontmoetingen met de mooiste dieren op aarde. Ga op reis met Freek en laat je verwonderen.

  Meer info...

 3. Welkom in de 80 jarige oorlog (dvd)

  Welkom in de 80 jarige oorlog (dvd)

  € 13,95

  Welkom in de 80 jarige oorlog. 7-delige historische comedyserie, geschreven en geregisseerd door Niek Barendsen. Na Welkom in de Gouden Eeuw, Welkom bij de Romeinen, Welkom in de IJzeren Eeuw en Welkom in de jaren 60 staat dit keer de Tachtigjarige Oorlog centraal.

  Meer info...

 4. Freeks Wilde Wereld deel 9

  Freeks Wilde Wereld deel 9

  € 9,95

  Freek reist met zijn team naar Australië, Suriname en Mozambique op zoek naar de meest bijzondere dieren. Hij spot ze vanuit een helikopter in de lucht, op een bootje diep in de rimboe, maar ook snorkelend onder water..

  Meer info...

 5. 80 jaar Oorlog – De geboorte van Nederland 1568 -1648 (dvd)

  80 jaar Oorlog – De geboorte van Nederland 1568 -1648 (dvd)

  € 19,95

  Deze 7-delige televisieserie vertelt de verhalen over de 80-jarige oorlog die overal in ons land te vinden zijn. En Hans Goedkoop overziet, met deskundigen, het slagveld.

  Meer info...

 6. VPRO Jeugd verrassingsbox - die moet je gezien hebben

  VPRO Jeugd verrassingsbox - die moet je gezien hebben

  € 19,95

  Laat u verrassen. Durft u het aan? De VPRO Jeugd Verrassingsbox: Villa Achterwerk programma's die verbazen, vermaken, verwonderen, informeren, ontroeren en je laten lachen. Voor thuis of voor op reis, om te geven of om te krijgen. Voor jong en oud.

  Meer info...

 7. Freeks Wilde Wereld deel 8

  Freeks Wilde Wereld deel 8

  € 8,95

  Voor dit seizoen van Freeks Wilde Wereld is Nederlands' bekendste bioloog Freek Vonk naar allerlei woeste maar prachtige uithoeken van de wereld gereisd. Reis je weer mee met Freek? 10 spannende afleveringen op dvd.

  Meer info...

 8. The Vietnam War (Ken Burns en Lynn Novick)

  The Vietnam War (Ken Burns en Lynn Novick)

  € 29,95

  The Vietnam War is een tiendelige voor tv gemaakte documentaireserie op dvd van Ken Burns en Lynn Novick. Nooit eerder is zo grondig en met een 360 graden perspectief het epische verhaal van de Vietnamoorlog verteld. Prachtige dvd box met nederlandse ondertiteling.

  Meer info...

 9. De regels van Floor

  De regels van Floor

  € 8,95

  In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten. Deze 16-delige jeugdserie is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

   

  Meer info...

 10. Young Ones complete collectie - seizoen 1 en 2

  Young Ones complete collectie - seizoen 1 en 2

  € 25,00

  35 jaar geleden geschreven als een Britse sitcom ‘with a difference’. The Young Ones vertelt het verhaal over vier gestoorde studenten aan de zogenaamde ‘Scumbag College’. Een grensverleggende komische reeks uitgezonden door de VPRO nu op 4 dvd's verzameld..

  Meer info...

Artikelen 1 tot 10 van 117 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5