Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

dvd

dvd

   

9 artikel(en)

 1. Wallace & Gromit: The Complete Collection
  Sale

  Wallace & Gromit: The Complete Collection

  Blu-ray met alle afleveringen van Wallace & Gromit, inclusief vele extra's! Wallace en Gromit vormen een onafscheidelijk duo. De door de VPRO uitgezonden Britse animatiefilms zijn populair bij jong en oud en hebben inmiddels de hele wereld veroverd en verschillende Oscars gewonnen. N.B.: blu-ray discs zijn NIET afspeelbaar in een dvd-speler.

  Normale prijs: € 19,95

  Speciale prijs: € 14,95

 2. Buurman & Buurman: De nieuwe avonturen
  Nieuw

  Buurman & Buurman: De nieuwe avonturen

  A je to! Onlangs beleefden Buurman & Buurman acht nieuwe avonturen, in een marathon-uitzending in Villa Achterwerk. Die avonturen zijn nu ook op dvd verkrijgbaar.

  € 9,95
 3. Freek Vonk Verzamelbox
  Nieuw

  Freek Vonk Verzamelbox

  De avontuurlijke Freek verzamelbox is er!

  Freek Vonk is bioloog aan de Universiteit van Leiden en reist de hele wereld af om giftige dieren te vangen en hun gif af te nemen voor zijn onderzoek naar nieuwe medicijnen.

  In deze eerste verzamelbox kun je genieten van in totaal 30 afleveringen uit het eerste seizoen Freek op Safari en het tweede seizoen, Freek in het Wild (die zich afspelen in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud).

  € 9,95
 4. Loenatik, te gek!

  De Bioscoophit van 2014!

  Nederlands' favoriete psychiatrische patienten zijn weer terug met een nieuw avontuur in Loenatik, te gek! De gekte slaat toe in deze speelfilm als zuster Ten Hoeven is ontvoerd..

  € 7,95
 5. Van Kooten en De Bie -Toen blijkt nu

  Tien nog nooit eerder op dvd verschenen films van Van Kooten en De Bie die hun schaduwen tientallen jaren vooruit wierpen. De tien films in deze box behandelen onderwerpen die vandaag de dag nog actueel zijn. Wat toen begon en ver weg leek, blijkt nu nog niet ten einde of soms akelig dichtbij.

  In totaal ruim negen uur materiaal inclusief begeleidend boekje.

  € 24,50
 6. Toren C (seizoen 1-5)
  Nieuw

  Toren C (seizoen 1-5)

  Vijf seizoenen Toren C in een hilarische box. Maike Meijer en Margôt Ros kruipen weer in de huid van tientallen karakters, om ze vervolgens zonder enige clementie tot op het bot te ontmaskeren. Schaamteloos, aanstootgevend, vals en pijnlijk.

  € 19,95
 7. Toren C seizoen 6

  Slechter kun je de week niet beginnen. Margôt Ros en Maike Meijer kruipen in het zesde seizoen opnieuw in de huid van zo'n 40 verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel van acht verdiepingen, tot de nok toe gevuld met aan deliria grenzende situaties!

  € 9,95
 8. Young Ones complete collectie - seizoen 1 en 2

  35 jaar geleden geschreven als een Britse sitcom ‘with a difference’. The Young Ones vertelt het verhaal over vier gestoorde studenten aan de zogenaamde ‘Scumbag College’. Een grensverleggende komische reeks uitgezonden door de VPRO nu op 4 dvd's verzameld..

  € 25,00
 9. VPRO Jeugd verrassingsbox - die moet je gezien hebben
  Nieuw

  VPRO Jeugd verrassingsbox - die moet je gezien hebben

  Laat u verrassen. Durft u het aan? De VPRO Jeugd Verrassingsbox: Villa Achterwerk programma's die verbazen, vermaken, verwonderen, informeren, ontroeren en je laten lachen. Voor thuis of voor op reis, om te geven of om te krijgen. Voor jong en oud.

  € 19,95

   

9 artikel(en)