Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

dvd

dvd

   

9 artikel(en)

 1. Freek in het wild

  Freek In het wild is een natuur- en avonturenserie die zich afspeelt in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud. Alle 17 afleveringen van deze Villa Achterwerk-serie, gepresenteerd door Freek Vonk, zijn verzameld op een avontuurlijke dvd.

  Normale prijs: € 9,95

  Special Price € 4,98

 2. Freek Vonk Verzamelbox
  Nieuw

  Freek Vonk Verzamelbox

  De avontuurlijke Freek verzamelbox is er!

  Freek Vonk is bioloog aan de Universiteit van Leiden en reist de hele wereld af om giftige dieren te vangen en hun gif af te nemen voor zijn onderzoek naar nieuwe medicijnen.

  In deze eerste verzamelbox kun je genieten van in totaal 30 afleveringen uit het eerste seizoen Freek op Safari en het tweede seizoen, Freek in het Wild (die zich afspelen in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud).

  Normale prijs: € 9,95

  Special Price € 4,98

 3. Shaun het Schaap: de Film

   's Werelds bekendste en stoutste schaapje Shaun voor het eerst in zijn eigen speelfilm. Van Aardman, de makers van Wallace & Gromit en Chicken Run. Plezier voor jong en oud.

  Normale prijs: € 9,95

  Special Price € 4,98

 4. Freeks Wilde Wereld deel 3

  Van de toppen van het Andes gebergte tot in het ijskoude water van de oceaan voor de kust van Afrika ontmoet bioloog Freek Vonk weer de mooiste en spannendste dieren.  Winnaar beste kinderprogramma van 2015.


   

  € 7,95
 5. Alleen op de wereld

  Alle kinderen hebben wel wat. De één is doof, de ander schrijft links, weer een ander heeft ADHD. En Remi? Remi is een vondeling. De klassieker Alleen op de wereld van Hector Malot (1878) is bewerkt tot nieuwe televisieserie.

  De serie voor het hele gezin.

   

  € 9,95
 6. De regels van Floor

  In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten. Deze 16-delige jeugdserie is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

  Winnaar van een International Emmy Kids Award, de wereldwijd meest gerenommeerde prijs voor internationale kinderprogramma's.

   

  Normale prijs: € 12,00

  Special Price € 6,00

 7. Freeks Wilde Wereld deel 8

  Voor dit seizoen van Freeks Wilde Wereld is Nederlands' bekendste bioloog Freek Vonk naar allerlei woeste maar prachtige uithoeken van de wereld gereisd. Reis je weer mee met Freek? 10 spannende afleveringen op dvd.

  Normale prijs: € 14,00

  Special Price € 7,00

 8. Freeks Wilde Wereld deel 10
  Nieuw

  Freeks Wilde Wereld deel 10

  Freek reist met zijn team van Noorwegen naar Mozambique en van Australië naar Suriname om de mooiste dieren te filmen. Deel 10 van de populaire serie Freeks Wilde Wereld neemt je mee naar nieuwe verre oorden.

  Normale prijs: € 14,95

  Special Price € 7,48

 9. De regels van Floor seizoen 2
  Nieuw

  De regels van Floor seizoen 2

  In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten. Seizoen 2 bevat 16 nieuwe afleveringen die gebaseerd zijn op de succesvolle gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

  Winnaar van een International Emmy Kids Award, de wereldwijd meest gerenommeerde prijs voor internationale kinderprogramma's.

   

  € 11,95

   

9 artikel(en)