Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

dvd

dvd

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. Freek op safari

  Dvd met alle 13 afleveringen van Freek op safari, de overlevingsgids van de leukste bioloog van Nederland: Freek Vonk.

  € 9,95
 2. Freek in het wild

  Freek In het wild is een natuur- en avonturenserie die zich afspeelt in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud. Alle 17 afleveringen van deze Villa Achterwerk-serie, gepresenteerd door Freek Vonk, zijn verzameld op een avontuurlijke dvd.

  € 9,95
 3. Buurman & Buurman: De nieuwe avonturen
  Nieuw

  Buurman & Buurman: De nieuwe avonturen

  A je to! Onlangs beleefden Buurman & Buurman acht nieuwe avonturen, in een marathon-uitzending in Villa Achterwerk. Die avonturen zijn nu ook op dvd verkrijgbaar.

  € 9,95
 4. Freek in het wild (seizoen 3) deel 1

  De leukste bioloog van Nederland Freek Vonk trekt in dit derde seizoen onder meer door de mangroves van Costa Rica en gaat op zoek naar krokodillen, kikkers en slangen. In Zuid-Afrika helpt Freek de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

  € 9,95
 5. Freek Vonk Verzamelbox
  Nieuw

  Freek Vonk Verzamelbox

  De avontuurlijke Freek verzamelbox is er!

  Freek Vonk is bioloog aan de Universiteit van Leiden en reist de hele wereld af om giftige dieren te vangen en hun gif af te nemen voor zijn onderzoek naar nieuwe medicijnen.

  In deze eerste verzamelbox kun je genieten van in totaal 30 afleveringen uit het eerste seizoen Freek op Safari en het tweede seizoen, Freek in het Wild (die zich afspelen in de wildernis van Zuid-Afrika, Zambia en het Surinaamse regenwoud).

  € 9,95
 6. De Achtertuin van Jan Wolkers
  Nieuw

  De Achtertuin van Jan Wolkers

  Speciale heruitgave van De Achtertuin van Jan Wolkers met een extra hoofdstuk geschreven door Karina Wolkers over de achtertuin 10 jaar later.

  € 18,95
 7. Taart
  Nieuw

  Taart

  Taart is een modern sprookje over de achtjarige Kadir en zijn vader Umut die na een verdrietige gebeurtenis de zoete kant van het leven herontdekken. Deze hartverwarmende serie zit vol heerlijke taarten en kleurrijke karakters.

  Alle 8 afleveringen op dvd verzameld en exclusief bij de VPRO te bestellen

  € 7,95
 8. Shaun het Schaap: de Film

   's Werelds bekendste en stoutste schaapje Shaun voor het eerst in zijn eigen speelfilm. Van Aardman, de makers van Wallace & Gromit en Chicken Run. Plezier voor jong en oud.

  € 9,95
 9. Freeks Wilde Wereld deel 3

  Van de toppen van het Andes gebergte tot in het ijskoude water van de oceaan voor de kust van Afrika ontmoet bioloog Freek Vonk weer de mooiste en spannendste dieren.  Winnaar beste kinderprogramma van 2015.


   

  € 9,95
 10. Freeks Wilde Wereld deel 4

  In Freeks Wilde Wereld reist Freek de hele wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In deel 4 is Freek in zowel Namibië als Zimbabwe, waar hij de savanne te voet verkent.

  10 spannende afleveringen verzameld op dvd.

  € 9,95

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2