• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
 • Leden betalen geen verzendkosten
 • Makkelijk en veilig betalen

dvd

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Freeks Wilde Wereld deel 10

  Freeks Wilde Wereld deel 10

  € 9,95

  Freek reist met zijn team van Noorwegen naar Mozambique en van Australië naar Suriname om de mooiste dieren te filmen. Deel 10 van de populaire serie Freeks Wilde Wereld neemt je mee naar nieuwe verre oorden.

  Meer info...

 2. Freeks Wilde Wereld Verzameling

  Freeks Wilde Wereld Verzameling

  € 25,00

  Zoveel Freek heb je nog nooit gezien! 9 dvd’s met daarop de mooiste en spannendste avonturen van Freek Vonk. Een bonte parade van unieke en tot de verbeelding sprekende ontmoetingen met de mooiste dieren op aarde. Ga op reis met Freek en laat je verwonderen.

  Meer info...

 3. Freeks Wilde Wereld deel 9

  Freeks Wilde Wereld deel 9

  € 9,95

  Freek reist met zijn team naar Australië, Suriname en Mozambique op zoek naar de meest bijzondere dieren. Hij spot ze vanuit een helikopter in de lucht, op een bootje diep in de rimboe, maar ook snorkelend onder water..

  Meer info...

 4. Freeks Wilde Wereld deel 8

  Freeks Wilde Wereld deel 8

  € 8,95

  Voor dit seizoen van Freeks Wilde Wereld is Nederlands' bekendste bioloog Freek Vonk naar allerlei woeste maar prachtige uithoeken van de wereld gereisd. Reis je weer mee met Freek? 10 spannende afleveringen op dvd.

  Meer info...

 5. De regels van Floor

  De regels van Floor

  € 8,95

  In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten. Deze 16-delige jeugdserie is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

   

  Meer info...

 6. Buurman & Buurman – Dikke vrienden – serie 1

  Buurman & Buurman – Dikke vrienden – serie 1

  € 9,95

  VPRO’s Buurman en Buurman dikke vrienden dvd met nieuwe verhaaltjes. Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. Deze dvd bevat 7 afleveringen van de film 40 Jaar Beste Vrienden en 6 aanvullende nieuwe verhaaltjes, waaronder een nog nooit eerder verschenen!

   

  Meer info...

 7. Freeks Wilde Wereld deel 7

  Freeks Wilde Wereld deel 7

  € 8,95

  In het zevende seizoen van Freeks Wilde Wereld beleeft Nederlands bekendste bioloog weer veel spannende avonturen. Freek Vonk reist naar diverse uithoeken van de wereld om unieke diersoorten te ontdekken: van de groene regenwouden op Sri Lanka, tot het grootste moerasgebied ter wereld, de Pantanal in Brazilië. Maar ook gaat Freek voor Zapp Your Planet op expeditie naar het eilandje Bimini en een tropisch eiland bij Maleisië.

  10 afleveringen verzameld op dvd.

  Meer info...

 8. Freeks Wilde Wereld deel 6

  Freeks Wilde Wereld deel 6

  € 8,95

  Freek Vonk reist weer naar de uithoeken van de wereld, waar hij de meest bijzondere dieren vindt. In het spinternieuwe deel 6 van Freeks Wilde Wereld ontmoet hij weer veel spannende en bijzondere dieren.

  10 afleveringen verzameld op dvd.

  Meer info...

 9. Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld

  € 14,95

  Alle kinderen hebben wel wat. De één is doof, de ander schrijft links, weer een ander heeft ADHD. En Remi? Remi is een vondeling. De klassieker Alleen op de wereld van Hector Malot (1878) is bewerkt tot nieuwe televisieserie.

  De serie voor het hele gezin.

   

  Meer info...

 10. Freeks Wilde Wereld deel 5

  Freeks Wilde Wereld deel 5

  € 8,95

  In Freeks Wilde Wereld reist Freek de hele wereld over op zoek naar unieke diersoorten. In het nieuwe seizoen van Freeks Wilde Wereld beleeft Nederlands bekendste bioloog weer veel spannende avonturen.

  10 splinternieuwe afleveringen verzameld op dvd.

  Meer info...

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3