• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
 • Leden betalen geen verzendkosten
 • Makkelijk en veilig betalen

dvd

Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. de Matthäus-Passion box

  de Matthäus-Passion box

  € 29,95

  Dvd/cd-box van de Matthäus-Passion o.l.v. dirigent Reinbert de Leeuw, vastgelegd door regisseur Cherry Duyns in de documentaire: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw met de gehele concertverfilming zowel op dvd als cd in een prachtige box verzameld inclusief begeleidend boekwerk..

  Meer info...

 2. De regels van Floor seizoen 2

  De regels van Floor seizoen 2

  € 9,95

  In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten. Seizoen 2 bevat 16 nieuwe afleveringen die gebaseerd zijn op de succesvolle gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

   

  Meer info...

 3. Cuba na Castro

  Cuba na Castro

  € 21,95

  In de vierdelige VPRO reisserie Cuba na Castro wordt de Cubaans-Nederlandse Yuri Capetillo Hardy gevolgd tijdens de beladen terugkeer naar zijn geboorteland.

  Meer info...

 4. Kijken in de Ziel Collectie - Van psychiaters tot religieuze leiders (23 DVD)

  Kijken in de Ziel Collectie - Van psychiaters tot religieuze leiders (23 DVD)

  € 49,95

  Winnaar van Zilveren Nipkowschijf voor beste TV-programma van Nederland. Deze 23 DVD-collectie bevat alle 15 Kijken in de ziel-series: Psychiaters, Toptrainers, Strafpleiters, Politici, Artsen, Topondernemers, Journalisten, Rechters, Op de drempel, Schrijvers, Wetenschappers, De achterblijvers, Militairen, Premiers en Religieuze leiders.

  Meer info...

 5. Freeks Wilde Wereld deel 10

  Freeks Wilde Wereld deel 10

  € 9,95

  Freek reist met zijn team van Noorwegen naar Mozambique en van Australië naar Suriname om de mooiste dieren te filmen. Deel 10 van de populaire serie Freeks Wilde Wereld neemt je mee naar nieuwe verre oorden.

  Meer info...

 6. Welkom in de 80 jarige oorlog (dvd)

  Welkom in de 80 jarige oorlog (dvd)

  € 10,95

  Welkom in de 80 jarige oorlog. 7-delige historische comedyserie, geschreven en geregisseerd door Niek Barendsen. Na Welkom in de Gouden Eeuw, Welkom bij de Romeinen, Welkom in de IJzeren Eeuw en Welkom in de jaren 60 staat dit keer de Tachtigjarige Oorlog centraal.

  Meer info...

 7. Freeks Wilde Wereld deel 8

  Freeks Wilde Wereld deel 8

  € 9,95

  Voor dit seizoen van Freeks Wilde Wereld is Nederlands' bekendste bioloog Freek Vonk naar allerlei woeste maar prachtige uithoeken van de wereld gereisd. Reis je weer mee met Freek? 10 spannende afleveringen op dvd.

  Meer info...

 8. VPRO Jeugd verrassingsbox - die moet je gezien hebben

  VPRO Jeugd verrassingsbox - die moet je gezien hebben

  € 19,95

  Laat u verrassen. Durft u het aan? De VPRO Jeugd Verrassingsbox: Villa Achterwerk programma's die verbazen, vermaken, verwonderen, informeren, ontroeren en je laten lachen. Voor thuis of voor op reis, om te geven of om te krijgen. Voor jong en oud.

  Meer info...

 9. The Vietnam War (Ken Burns en Lynn Novick)

  The Vietnam War (Ken Burns en Lynn Novick)

  € 29,95

  The Vietnam War is een tiendelige voor tv gemaakte documentaireserie op dvd van Ken Burns en Lynn Novick. Nooit eerder is zo grondig en met een 360 graden perspectief het epische verhaal van de Vietnamoorlog verteld. Prachtige dvd box met nederlandse ondertiteling.

  Meer info...

 10. De regels van Floor

  De regels van Floor

  € 9,95

  In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot verrassende nieuwe inzichten. Deze 16-delige jeugdserie is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

   

  Meer info...

Artikelen 1 tot 10 van 94 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5