• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
  • Leden betalen geen verzendkosten
  • Makkelijk en veilig betalen

De Maatschap

De Maatschap is een vierdelige dramaserie over een Nederlandse advocatenfamilie, geïnspireerd door de familie Moszkowicz. De serie werd begin 2017 met veel succes uitgezonden op NPO 2.

Beschikbaarheid: Binnenkort

€ 19,95

Beschrijving

De hoofdrollen worden gespeeld door Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Guy Clemens, Daan Schuurmans, Diederik Ebbinge, Xander van Vledder en Katelijne Verbeke. De regie is in handen van Michiel van Jaarsveld. 


De Maatschap vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van het familie-imperium Meyer. Voor deze serie hebben de schrijvers zich laten inspireren door de familiegeschiedenis van de bekende Nederlandse advocatenfamilie Moszkowicz. Van de grond af bouwt de jonge Matthias Meyer een advocatenimperium dat in het naoorlogse Nederland zijn weerga niet kent. Niet alleen dat, hij bouwt een familie. Een hecht gezin, samen één tegen de rest. Zijn vier zonen zullen zijn inzet, zijn flair en zijn intelligentie verder uitdragen. Met z'n vijven trotseren de Meyers de boze buitenwereld. Maar de vanzelfsprekende loyaliteit van de vier zoons aan hun vader en aan elkaar wordt van binnenuit ondermijnd. Naast deze familiegeschiedenis gaat De Maatschap over de ontwikkeling van de (straf)advocatuur in Nederland.


Zowel scenarioschrijvers Hein Schütz en Alma Popeyus als regisseur Michiel van Jaarsveld hebben hun sporen verdiend op het gebied van dramaseries voor de televisie. Van Jaarsveld was eerder verantwoordelijk voor succesvolle serie Stellenbosch en recent de serie Sams Kerst. Schütz en Popeyus zijn bekend van onder andere bekroonde series als Eileen, De Enclave en Offers. Dutch Mountain Film produceerde eerder de veel bekroonde dramaserie Den Uyl en de affaire Lockheed en films als Kauwboy en De Dominee.


Verkrijgbaar op dvd vanaf 28 maart


 

Andere interessante producten