Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.
  • De hokjesman seizoen 3 De hokjesman seizoen 3

De hokjesman seizoen 3

Na twee succesvolle series gaat de hokjesman (Michael Schaap) opnieuw op veldonderzoek binnen de leefwereld van aansprekende Nederlandse subculturen. Dit keer bij de Drenten, de Geesteszieken, de Professoren, de Hindostanen, de Lesbiennes, de Reizigers, de Duurzamen en de Rotterdammers. Het derde en laatste seizoen op dvd.


genomineerd voor de Zilveren Nipkow 2016

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 14,95

Special Price € 7,48

Details

 

Na twee succesvolle series gaat de hokjesman (Michael Schaap) opnieuw op veldonderzoek binnen de leefwereld van aansprekende Nederlandse subculturen. Hierbij kijkt hij nadrukkelijk naar geschreven en ongeschreven wetten, regels, codes en taboes. Als een klassieke volkenkundige, gestoken in driedelig pak met strik, wil de hokjesman niet alleen de geheimen van de betreffende gemeenschap bloot leggen. Ook wil hij lering trekken uit de mogelijke kwaliteiten van de kliek; hun omgangsvormen, handigheidjes en overlevingsstrategieën. Het derde en laatste seizoen op dvd.

 

Deze dvd wordt uitgebracht onder het nieuwe gezamenlijke dvd-label Verder Kijken van BNN, NTR, VARA, NOS en VPRO. Verder Kijken brengt kwaliteitsprogramma’s die tot de topcollectie van de Publiek Omroep behoren.