• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
 • Leden betalen geen verzendkosten
 • Makkelijk en veilig betalen

cd

6 artikel(en)

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
 1. Brel in Nederland (en in het Nederlands)

  Brel in Nederland (en in het Nederlands)

  € 75,00

  Jacques Brel is alive and well en leeft voort in… Nederland. Ter ere van zijn veertigste sterfdag verschijnt dit unieke boek compleet met vinyl lp, cd en twee dvd’s vol bijzonder materiaal. Voor elke Brel liefhebber een must!

  Meer info...

 2. Neerlands Hoop in Bange Dagen Boek/DVD/CD/LP

  Neerlands Hoop in Bange Dagen Boek/DVD/CD/LP

  € 99,99

  In het 50ste Geboortejaar van Neerlands Hoop verschijnt deze unieke verzamelbox over Neerlands Hoop en na Neerlands Hoop; absurdistisch cabaret van Bram Vermeulen en Freek de Jonge.

  Meer info...

 3. de Matthäus-Passion box

  de Matthäus-Passion box

  € 29,95

  Dvd/cd-box van de Matthäus-Passion o.l.v. dirigent Reinbert de Leeuw, vastgelegd door regisseur Cherry Duyns in de documentaire: De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw met de gehele concertverfilming zowel op dvd als cd in een prachtige box verzameld inclusief begeleidend boekwerk..

  Meer info...

 4. Cannonball Adderley: One For Daddy-O

  Cannonball Adderley: One For Daddy-O

  € 18,00

  Op de cd Cannonball Adderley: One For Daddy-O twee bijzondere optredens van altsaxofonist Julian ‘Cannonball’ Adderley in kwintetbezetting waaronder 4 opnames gemaakt door de VPRO uit juni 1966.

  Meer info...

 5. Ben Webster meets Piet Noordijk

  Ben Webster meets Piet Noordijk

  € 18,00

  De tweede cd in de serie Treasures of Dutch Jazz presenteert opnamen die de VPRO-radio maakte van het bijzondere concert dat Ben Webster op 2 februari 1973 in ‘De Koffer’ te Groningen gaf. Nu voor het eerst op CD met fijne liner notes door Webster’s biograaf Jeroen de Valk en foto’s die tijdens het concert gemaakt werden door de Groningse Ton Spelbrink.

  Meer info...

 6. Borát- boek met 2 cd's

  Borát- boek met 2 cd's

  € 21,95

  In de jaren tachtig was er op de Nederlandse radio een VPRO-programma dat Borát heette. Bedenker en samensteller Rik Zaal beschrijft in dit rijk geïllustreerde boek de geschiedenis van Borát. Uit de 251 afleveringen die er van Borát werden uitgezonden, koos Zaal er twee: aflevering 100 met ‘het beste’ van de eerste 99 afleveringen, en aflevering 157, zomaar een goed gelukte Borát. Te horen op bijgevoegde cd's.

  Meer info...

6 artikel(en)

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren