Buurman & Buurman Gouden boekje met memospel

Het Gouden Boekje Buurman & Buurman Het opblaasbadje nu samen met het leerzame Buurman & Buurman memospel voor uren lees en spelplezier.

€ 9,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Gouden Boekje: Buurman & Buurman Het opblaasbadje

De twee onhandige buurmannen besluiten op een warme zomerdag dat ze willen zwemmen. Gelukkig hebben ze nog een opblaasbadje. Alles is geregeld, totdat buurman een ladder met scherpe punten tegen het opblaasbadje zet. Natuurlijk prikt hij het badje lek. Maar daar laat het duo het niet bij zitten. Ze bedenken, op hun eigen manier, een oplossing waardoor ze toch nog kunnen genieten van het weer. Geschreven door Kees Prins.

Buurman & Buurman Het opblaasbadje verscheen in november 2014 als oorspronkelijk Nederlands Gouden Boekje: de serie die bekend staat om zijn gezellige verhaaltjes, prachtige illustraties en het Gouden randje.

Nu samen met het leerzame Buurman & Buurman memospel!

Buurman & Buurman vinden klussen het leukste wat er is. Eigenlijk raar, want ze zijn allebei nogal onhandig. Met hun klungeligheid werken ze zich vaak in de nesten. Maar gelukkig weten ze samen ook altijd weer een oplossing te bedenken. Gewoon een kwestie van slim zijn, elkaar helpen en altijd blijven geloven dat het goed komt. Zoek Buurman bij Buurman in dit spannende Buurman & Buurman memospel!

 

Andere interessante producten