Cart0Item(s)

Uw winkelwagen is leeg

Product was successfully added to your shopping cart.

boek

boek

   

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. Geert Mak - Grote Verwachtingen - In Europa 1999 - 2019 - boek
  Nieuw

  Geert Mak - Grote Verwachtingen - In Europa 1999 - 2019 - boek

  Grote verwachtingen is het vervolg op het immens succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Waar In Europa handelde over de twintigste eeuw en hoe die, in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd, gaat Grote verwachtingen over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar In Europa eindigde, in 1999. Hardcover editie.

  € 36,99
 2. Koken tussen vulkanen
  Nieuw

  Koken tussen vulkanen

  Koken tussen vulkanen is gevuld met meer dan 240 recepten en informatie over een groot aantal ingrediënten in een prachtige grafische vormgeving. Een boek waarin auteur Ko Sliggers het beste van zichzelf laat zien als kok én vormgever. Hij deed hiervan verslag in het VPRO-programma ‘De zaterdagbijlage van de Avonden’.

  Winnaar van de Gourmand Award voor het beste Italiaanse kookboek uit Nederland.  Normale prijs: € 17,95

  Special Price € 8,98

 3. Buurman & Buurman Gouden boekje met memospel
  Nieuw

  Buurman & Buurman Gouden boekje met memospel

  Het Gouden Boekje Buurman & Buurman Het opblaasbadje nu samen met het leerzame Buurman & Buurman memospel voor uren lees en spelplezier.

  Normale prijs: € 9,95

  Special Price € 4,98

 4. Home Made Winter (boek)

  Home made winter is een boek vol comfort food. Yvette van Boven maakte, met inspiratie uit Ierland en Frankrijk, een verzameling van gerechten waar je hart weer warm van wordt. Een nieuw, uiterst persoonlijk kookboek, vol recepten, tekeningen, verhalen en foto’s uit Ierland, Frankrijk en Nederland.

  € 19,95
 5. Home Made (boek)

  Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis hebt? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven van aluminiumfolie? Hoe maakt u thuis ijs zonder een ijsmachine? En hoe verwerkt u de eigengemaakte kaas, gerookte worst, het ijs en talloze andere producten vervolgens in originele recepten? Een verrassend kook- en doe-het-zelfboek van de hand van Yvette van Boven.

  € 19,95
 6. De Blinkende Buurman & Buurman bundel
  Nieuw

  De Blinkende Buurman & Buurman bundel

  In dit ‘Blinkende Boekje’ geschreven door ('Buurman stem') Kees Prins gaan de Buurmannen weer klussen. En dat levert weer veel hilariteit op. Een heerlijk boek om uit (voor) te lezen maar ook om te bekijken door de vele prachtige foto’s.

   

  Normale prijs: € 15,00

  Special Price € 7,50

 7. nog meer uit van bovens oven

  Na het succes van Uit de oven van Van Boven komt Yvette nu met 50 nieuwe en verrassende ovenrecepten. De beste nieuwe recepten die Yvette bedacht voor Volkskrant Magazine werden in dit boek gebundeld. Steeds met duidelijke, fool-proof receptuur - zoals we van Yvette gewend zijn - én voorzien van mooie tekeningen met korte instructies.

   

  € 7,95
 8. Andere Tijden in het dorp - Boek

  Andere Tijden in het dorp - De stille revolutie op het Nederlandse platteland. Tien beeldende en pakkende verhalen over de hortende transformatie van het Nederlandse platteland, gebaseerd op uitzendingen van Andere Tijden.

   

  € 9,95
 9. Karrevrachten Pennevruchten

  Een jaar geleden begon Kees van Kooten aan zijn eerste vijfenzeventigjaarlijkse balansopruiming. Dit resulteerde in een karavaan van drieëntwintig ordners vol materiaal van her en der en toen en nu, veelsoortige teksten die nooit in boekvorm zijn verschenen. Streng maar rechtvaardig selecteerde hij het leukste en het mooiste van het sterkste en het beste van zichzelf; door Piet Schreuders al dan niet in facsimile samengebracht in een ongemeen gevarieerde, dikke en rijk geïllustreerde ‘Wehkamp-catalogus’.

  Normale prijs: € 25,00

  Special Price € 16,48

 10. Dokter Corrie geeft antwoord

  Wie heel veel van seks weet en er ook nog eens heel grappig over kan vertellen is Dokter Corrie. Ze groeide al snel uit tot favoriet van menig basisschoolleerling. Dokter Corrie maakt op een onorthodoxe manier alles rond seksualiteit en relaties bespreekbaar. De uitgekiende vormgeving maakt van Dokter Corrie geeft antwoord behalve een serieus voorlichtingsboek een feest om door te bladeren en te bekijken.

  .

  Normale prijs: € 15,00

  Special Price € 12,50

   

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

 1. 1
 2. 2