• Voor 22 uur besteld, volgende dag in huis
 • Leden betalen geen verzendkosten
 • Makkelijk en veilig betalen

boeken

boek

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Rond de Noordzee - boek

  Rond de Noordzee - boek

  € 24,50

  Arnout Hauben gaat op zoek naar het verhaal van de mensen die aan de zee wonen en met haar samenleven. Hij trekt rond de Noordzee, van Brugge naar de Shetlandeilanden, en van het Skaggerak naar Terschelling. Naast een spannend reisverhaal vol sprekende persoonlijke getuigenissen is Rond de Noordzee ook een alternatieve geschiedenis van onze streken en een uitnodiging om zelf de randen van de Noordzee te ontdekken.

  Meer info...

 2. 80 jaar oorlog - boek

  80 jaar oorlog - boek

  € 25,00

  80 jaar oorlog, geschreven door Gijs van der Ham met bijdragen van anderen is een rijk geillustreerd boek gebaseerd op verhalen uit de gelijknamige televisieserie en de tentoonstelling in het Rijksmuseum, en vertelt het verloop van de oorlog aan de hand van tijdloze thema’s, objecten die een rol speelden in het conflict, kunstwerken en persoonlijke getuigenissen.

  Meer info...

 3. Brel in Nederland (en in het Nederlands)

  Brel in Nederland (en in het Nederlands)

  € 75,00

  Jacques Brel is alive and well en leeft voort in… Nederland. Ter ere van zijn veertigste sterfdag verschijnt dit unieke boek compleet met vinyl lp, cd en twee dvd’s vol bijzonder materiaal. Voor elke Brel liefhebber een must!

  Meer info...

 4. Neerlands Hoop in Bange Dagen Boek/DVD/CD/LP

  Neerlands Hoop in Bange Dagen Boek/DVD/CD/LP

  € 99,99

  In het 50ste Geboortejaar van Neerlands Hoop verschijnt deze unieke verzamelbox over Neerlands Hoop en na Neerlands Hoop; absurdistisch cabaret van Bram Vermeulen en Freek de Jonge.

  Meer info...

 5. Gelukkig nog altijd onze man in Teheran - Boek

  Gelukkig nog altijd onze man in Teheran - Boek

  € 9,99

  In Gelukkig nog altijd onze man in Teheran, het vervolg op de succesvolle eerste bundel, brengt Thomas Erdbrink het leven in Teheran nog dichterbij. Met persoonlijke anekdotes verhaalt hij over een intrigerend land vol tegenstrijdigheden – waar weinig geluisterd wordt naar het volk, maar waar saamhorigheid toch de boventoon voert.

  Meer info...

 6. Onze man in Teheran (serie 1) verhalenbundel en dvd

  Onze man in Teheran (serie 1) verhalenbundel en dvd

  € 19,95

  In de vierdelige reisserie Onze man in Teheran laat Thomas Erdbrink, correspondent voor NRC Handelsblad en The New York Times, zien hoe je overleeft in een land waar niets mag en alles kan. De serie biedt een unieke en intieme kijk in het alledaagse leven in Iran.

  Alle afleveringen op dvd inclusief prachtige verhalenbundel van 144 pagina's:

  Meer info...

 7. Home Sweet Home Xmas - Yvette van Boven (boek)

  Home Sweet Home Xmas - Yvette van Boven (boek)

  € 29,95

  Een romantische eerste kerst voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met uw complete schoonfamilie over de vloer? Met Home Sweet Home Xmas van Yvette van Boven komt u altijd goed beslagen ten ijs.

  Meer info...

 8. Home Sweet Home - Yvette van Boven (boek)

  Home Sweet Home - Yvette van Boven (boek)

  € 29,95

  In Home Sweet Home keert Yvette van Boven terug naar de keuken van Ierland: het land waar ze met haar Nederlandse ouders opgroeide, waar ze haar eerste hapjes at en waar haar liefde voor eten ontstond. Home Sweet Home is een ode aan de traditionele en de hedendaagse kookcultuur van het eiland, maar vooral een lekker boek vol heerlijk comfortfood.

  Meer info...

 9. Dokter Corrie geeft antwoord

  Dokter Corrie geeft antwoord

  € 25,00

  Wie heel veel van seks weet en er ook nog eens heel grappig over kan vertellen is Dokter Corrie. Ze groeide al snel uit tot favoriet van menig basisschoolleerling. Dokter Corrie maakt op een onorthodoxe manier alles rond seksualiteit en relaties bespreekbaar. De uitgekiende vormgeving maakt van Dokter Corrie geeft antwoord behalve een serieus voorlichtingsboek een feest om door te bladeren en te bekijken.

  .

  Meer info...

 10. Karrevrachten Pennevruchten

  Karrevrachten Pennevruchten

  € 24,95

  Een jaar geleden begon Kees van Kooten aan zijn eerste vijfenzeventigjaarlijkse balansopruiming. Dit resulteerde in een karavaan van drieëntwintig ordners vol materiaal van her en der en toen en nu, veelsoortige teksten die nooit in boekvorm zijn verschenen. Streng maar rechtvaardig selecteerde hij het leukste en het mooiste van het sterkste en het beste van zichzelf; door Piet Schreuders al dan niet in facsimile samengebracht in een ongemeen gevarieerde, dikke en rijk geïllustreerde ‘Wehkamp-catalogus’.

  Meer info...

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

Tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3