BBC - Wetenschap Collectie (16 dvd)

Al duizenden jaren is de mens gefascineerd door het ontstaan en werking van het universum met daarbinnen sterren, planeten en leven. Deze dvd box bevat een collectie van de beste wetenschap series van de BBC en zal veel vragen beantwoorden van het ontstaan van het universum en het leven daarbinnen tot de geheimen van de kwantummechanica. 9 series verzameld op 16 DVD’s.

€ 49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Wonders of the Solar System
In deze 5-delige BBC-serie met Brian Cox staan de wonderen en ongekende schoonheid van ons zonnestelsel centraal.

Wonders of the Universe
In deze 4-delige serie onderzoekt Brian Cox enkele van de meest diepgaande vragen die we kunnen stellen over het ontstaan van het heelal en de wereld om ons heen.

Wonders of Life
In deze prestigieuze 5-delige BBC-serie onderzoekt Brian Cox hoe het leven de aarde heeft kunnen veroveren en laat hij zien welke fundamentele natuurwetten aan de basis stonden van de meest unieke kracht uit het universum: het leven.

Human Universe
In deze 5-delige serie vertelt Brian Cox het ongelooflijke verhaal van de geschiedenis en toekomst van de mensheid en wordt het beeld van mens als het ultieme wonder in het heelal steeds helderder...

Secrets of Quantum Mechanics
Professor Jim Al-Khalili onderzoekt in deze 2-delige BBC-serie de belangrijkste, meest nauwkeurige en adembenemende wetenschappelijke theorie ooit: kwantumfysica. Hij neemt de kijker mee op een boeiende reis door de kwantummechanica.

Secret Life of Chaos
De wetenschap achter de schoonheid van onze natuurlijke leefomgeving. Hoe kan vanuit niets intelligent leven ontstaan? Hoe ontstaat orde vanuit chaos? Met Jim Al-Khalili.

Order & Disorder
In deze 2-delige serie beantwoordt Jim Al-Khalili vragen als: Wat is energie en wat is informatie? Welke vreemde set wetten verbindt alles van mensen tot sterren aan elkaar?

Light & Dark
In deze 2-delige BBC-serie Jim Al-Khalili op zoek naar de geschiedenis van het universum. Licht is gebruikt om te ontdekken wat we weten over het universum, maar de laatste jaren wordt steeds duidelijker dat er veel meer is dan met het oog waarneembaar.

Story of Measurement
In deze 3-delige BBC-serie onderzoekt Professor Marcus du Sautoy de geschiedenis en invloed op onze beschaving van zeven grootheden: tijd, lengte, massa, lichtsterkte, stroom, temperatuur en hoeveelheid stof.

Speelduur ca. 1688 minuten – Engels gesproken/Nederlands ondertiteld – PAL 16x9 – Regio 2 – Stereo – 16 DVD – Kijkwijzer AL

Andere interessante producten