We zijn weer thuis

Deel 2 uit de dvd-reeks Wim T. Schippers' Televisiepraktijken - sinds 1962. Drie volwassen zonen wonen nog steeds bij hun moeder thuis. Waarom eigenlijk? Dat is de vraag waar het allemaal om draait in We zijn weer thuis, de spraakmakende Wim T. Schippers dramady-reeks die van 1989 tot en met 1994 door de VPRO werd uitgezonden.

Beschikbaarheid: Binnenkort

€ 39,95 € 14,95

Beschrijving

Nel van der Hoed-Smulders (Truus Dekker) bewoont samen met haar drie zonen Simon Raaspit (Wim T. Schippers), Govert Zwanenpark (Kenneth Herdigein) en Thijs van der Hoed (Dick van den Toorn) een riante villa. Dat die zonen elk een andere achternaam hebben, heeft alles te maken met het feit dat ze tevens verschillende vaders hebben. De vader van de jongste zoon heeft na zijn overlijden een fortuin nagelaten, op voorwaarde dat de zonen bij hun moeder blijven wonen.


Dit laatste gegeven biedt legio mogelijkheden voor conflictstof. Niet alleen tussen de broers onderling, maar ook tussen de moeder en elk van haar zoons, de zoons en de nogal blafferige notaris die de nalatenschap beheert, de vele vriendinnen die rondom de drie jongemannen cirkelen, etc. etc.

De 8-dvdbox bevat alle 47 afleveringen van We zijn weer thuis, plus een informatief boekje en bonusmateriaal:


Alternatieve versie van aflevering Moeder's geheim (25 min.)


Wim T. Schippers, Truus Dekker, Dick van den Toorn en Kenneth Herdigein in gesprek met Henk van Gelder (22-09-2007, 40 min.).

Andere interessante producten