TV7

De 9-delige satirische dramaserie over de commerciële kwaliteitszender TV7

Beschikbaarheid: Binnenkort

€ 21,95 € 9,95

Beschrijving

De commerciële zender TV7 kende eens gouden tijden met sterren, hoge kijkcijfers en vette advertentie-inkomsten. Tegenwoordig probeert zij met beroerde programma’s het hoofd boven water te houden. De adverteerders hebben de zender de rug toegekeerd en de aandeelhouders klagen steen en been. General manager Bert Lion, geplaagd door een midlife crisis, besluit het roer rigoureus om te gooien...


TV7 werd oorspronkelijk in 2002 door de VPRO uitgezonden, en naast mug-acteurs als Joan Nederlof, Marcel Musters en Lineke Rijxman spelen BN’ers als Hans van der Togt, Beau van Erven Dorens en Loretta Schrijver een rol als zichzelf. De tweede dvd in deze box bevat mega vet extra super bonusmateriaal van dezelfde makers, waaronder: bloopers en the making of TV7 (2002) de vier beste afleveringen van de 7-delige serie De Koekoeksclub, een gecombineerde actuele drama- en documentaireserie die per week werd bedacht, opgenomen en uitgezonden en zich afspeelde in de actualiteit tussen 4 mei en 15 juni 2003. De mug-acteurs spelen een rol in het werkelijke leven tussen niet-acteurs. De situaties en dialogen waren deels voorbereid en ontstonden deels ter plekke. Videoclip Max: Zin in jou! (1996) Videoclip Ergun: DikDik (2007) Lange leve de dieren (1999). Korte documentaire van Michiel van Erp over Pia en Roy Blanchard, die voorbereidingen treffen voor een speciale Radio Blanchard benefietuitzending voor dieren. Onderweg naar morgen: Portret van Eva Harms, zoals in 1996 uitgezonden in het VPRO cultuurprogramma Laat op de avond na een korte wandeling.


De Amsterdamse theatergroep mugmetdegoudentand maakt sinds 1985 naast theatervoorstellingen ook televisie en experimenteert met het gebruik van andere media en disciplines. In 2010 bestaat de groep 25 jaar. Deze dubbeldvd met een gulle greep uit het televisiewerk van de groep, aangevuld met videoclips en korte documentaires is een van de ‘kadootjes’ voor het publiek en het gezelschap.

Andere interessante producten