Het is weer zo laat!

Deel 5 uit de dvd-reeks Wim T. Schippers' Televisiepraktijken - sinds 1962. Eenvoudigere editie van de dubbeldvd met alle afleveringen van het legendarische Het is weer zo laat!, inclusief het bonusmateriaal. In deze serie vertolkte Dolf Brouwers een keer niet de rol van Sjef van Oekel maar die van de minstens zo chaotische nachtclubeigenaar Waldo van Dungen.

Beschikbaarheid: Binnenkort

€ 11,95 € 10,75

Beschrijving

In de volksmond stond deze serie bekend als Waldolala, naar de nachtclub van Waldo van Dungen (‘Dat is dus van Waldo en o-la-la!’). In een duister straatje vormt het etablissement met de oplichtende naam Waldolala het enige lichtpuntje. Zodra je langs de potige portier Bertus bent, heet het damesgroepje Luv' je van harte welkom met hun latere hit U.O.Me (Welcome In Waldolala). Dolf Brouwers speelt Waldo van Dungen, die op onnavolgbaar chaotische wijze de scepter zwaait over zijn nachtclub waar de dansjes bloot en de drankjes groen zijn. Andere prominente personages zijn zijn zwaar beproefde echtgenote Gé Braadslee (Mimi Kok), protestzanger annex spreekstalmeester Boy Bensdorp (Rob van Houten), bedrijfsleidster Ada Blooker (Hannah de Leeuwe) en ‘psychiator’ Karlheinz Lindt (Cor Beurskens), bij wie Waldo regelmatig op de bank ligt.

Het is weer zo laat! markeerde in 1978 de laatste samenwerking tussen de combinatie Wim T. Schippers, Gied Jaspars, Wim van der Linden en Ellen Jens. Al dan niet samen met Ruud van Hemert tekenden zij eerder voor spraakmakende programma’s als De Fred Haché Show, Barend is weer bezig! en Van Oekel’s Discohoek.

Als bonusmateriaal bevat deze dubbeldvd:


NOS Journaal bericht overlijden Dolf Brouwers (24-9-1997)


Sad Movie: Flagula (1966)

.